Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatOktatás
HUF

Termékekről

SOCONAILS több évtizede világszínvonalú gyártója a kiváló minőségű, professzionális, pneumatikus szögbelövő- és tűzőgépeknek. A gondos, precíz tervezés, a folyamatos fejlesztés, a gyártás során a legjobb minőségű anyagok felhasználása garantálja a megbízható működést és a hosszú élettartamot. A gyártó széleskörű és professzionális minőségű termékkínálatának köszönhetően szerte a világon elégedett felhasználók milliói használják a gépeket. Mindegyik szögbelövő- és tűzőgépet a könnyű kezelhetőség, gyors és erős belövés/tűzés jellemezi. Használatukkal a munkaidő a töredékére csökkenthető. Az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően hosszabb ideig is használhatók a kéz elfáradása nélkül.

A szögbelövők megvásárolhatók síktáras és dobtáras kivitelben is, a célfeladatnak megfelelően. Mindkét típusnál egyszerűen és gyorsan utántölthető a kiürült tár. Minden egyes típus különböző méretű és típusú szögekkel használható, így gyakorlatilag az összes lehetséges feladatra megtalálható a megfelelő eszköz. Használatukat bútorgyártáshoz, tetőfedéshez, faburkolatok rögzítéséhez, nyílászárók gyártásához, ládák, raklapok készítéséhez és minden olyan faipari munkához ajánljuk, ahol gyors, biztos és erős szegezésre van szükség. A síktáras szögbelövők kialakítás lehetővé teszi a sarkokban és a szűk helyeken történő munkavégzést is. Egyes dobtáras szögbelövők a szögekkel együtt műanyag sapkát is adagolnak kilövéskor, mely vékony anyagok (például: tetőfólia) kiszakadás mentes rögzítését teszik lehetővé. A gyártó speciális kialakítású szögbelövőket is kínál ablak, ajtó, kép és tükör keretezéshez, melyekkel hullámos szög és keretező szög is belőhető. A lőporpatronos szögbelövő segítségével olyan helyeken is elvégezhető a munka, ahol nem áll rendelkezésre sűrített levegő.

A tűzőgépek különböző szélességű és hosszúságú tűzőkapcsokkal használhatóak. Használatukat a bútorgyártáshoz, kárpitos munkákhoz, ajtó- és ablakkeretek gyártásához, belsőépítészeti munkákhoz ajánljuk, továbbá minden olyan területre ahol gyors, biztos és erős kapcsozásra van szükség. Kompakt kialakításának köszönhetően egy kézzel is egyszerűen kezelhető, rendkívül hatékony munkát tesz lehetővé.

Legyen ipari vagy ház körüli munka, a SOCONAILS szerszámaival könnyebben és gyorsabban végezheti el. A kiváló minőséghez pedig páratlan ár/érték arány tartozik.


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 3:14
ZÁRVA, nyitás: 8:00
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 SOCONAILS™ | soconails.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×